Lang parkeren Schiphol

lang parkeren schiphol

Parkeren is een onderdeel van autorijden waar de meningen over verschillen. De een vindt parkeren altijd een uitdaging en gaat die uitdaging graag aan, de ander vindt parkeren een hel en zoekt altijd een zo ruim en makkelijk mogelijk vrij plekje om de auto in te kunnen parkeren. Ga je op vakantie met het vliegtuig, dan komt er nog een extra moeilijkheid bij; namelijk vooraf al een parkeerplek zoeken en reserveren. Voor Parkeren Schiphol zijn er verschillende mogelijkheden om je auto lang te parkeren. We duiken eens in de verschillende aanbieders en mogelijkheden, waarbij we voor de autorijders die een hekel hebben aan parkeren ook een oplossing hebben; valet parking Schiphol.

Lang parkeren aanbieders

De meest gebruikte optie is om een lang parkeren plek vooraf te reserveren bij een van de aanbieders bij Schiphol. De bekendste zijn de lang parkeren plekken van Schiphol zelf, maar staar je hier niet blind op. Er zijn namelijk ook andere aanbieders van lang parkeren, die dezelfde service bieden als Schiphol zelf. Dit betekent dat er pendelbussen af en aan rijden tussen de parkeerlocaties en de ingang van Schiphol, zodat je makkelijk je auto kunt parkeren en naar de terminal toe kunt gaan.
Lees ook:  Cataloguswaarde en dagwaarde

Zoals gezegd zijn er verschillende aanbieders naast Schiphol, waarbij de bekendste Q-Park en Quickparking zijn. Het voordeel van een commerciële aanbieder is dat je meer keuzevrijeheid hebt en zo goed de locatie en prijs met elkaar kunt vergelijken. De service is zoals gezegd hetzelfde, wat betekent dat je los van de pendelbussen ook verzekerd bent van een afgesloten parkeerterrein met camerabeveiliging.

Valet parking Schiphol

Voor de autorijders onder ons die bovenstaande optie lezen en het zweet al in de handen voelen, is er ook een andere optie: Valet parking Schiphol. Bij valet parking spreek je een locatie af vlakbij de ingang van Schiphol. Er komt dan een medewerker van het bedrijf die jouw auto ophaalt. Je stapt uit, pakt je koffers en overhandigd de autosleutel aan de medewerker. Deze zorgt er dan voor dat de auto geparkeerd wordt op een afgesloten terrein en je spreekt een datum en tijd af wanneer de auto weer teruggebracht moet worden. Zo kun je na je vakantie direct weer in de auto stappen en naar huis rijden, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over een parkeerplek zoeken, inparkeren en nog moet pendelen met de pendelbussen.

Ook interessant: