Alles over graffiti: ook voor de auto!

Graffiti, wie kent het niet? Niet voor niets wordt het namelijk een echte subcultuur genoemd. Het is ware kunst! Ondanks het feit dat de meningen hier nog wel eens over zijn verdeelt, kun je het zo gek niet bedenken of je kunt er met graffiti wel iets van maken. Waar viaducten vaak als eerste worden gekozen, zien we ook dat er allerlei andere objecten worden versierd met graffiti. Wat dacht je bijvoorbeeld van een auto? Het leuke aan graffiti is, is dat niets moet en alles mag. Je laat namelijk volledig je eigen creatieve geest de vrije loop. Lijkt jou dit nu ook wel iets, dan hebben wij een aantal handige tips, hoe ook jij een echte kunstenaar kunt worden.

Volg een workshop

Wil jij graag de basisbeginselen van het graffiti spuiten leren, dan is het volgen van een workshop bij Graffitifun een goede eerste stap. Het voordeel is, dat je dan de fijne kneepjes leert, waardoor je het een stuk sneller onder de knie hebt. Ze hebben bij Graffitifun namelijk ruimte 20 jaar ervaring en kun je er zowel als beginner, als meer gevorderde graffiti artiest terecht. Met maar liefst meer dan 40 artiesten, zijn er verschillende creatieve duizendpoten die voor je klaar staan om direct aan de slag te gaan. Het leuke aan deze workshops, is dat ze niet alleen ontzettend leerzaam zijn, maar ook gezellig!
Lees ook:  Met de auto op pad in eigen land

Graffiti op een auto

Graffitfun.nl heeft eerder een BMW M2 voor op circuit Zandvoort voorzien van een waanzinnige graffiti paintjob. Een perfect voorbeeld dat graffiti veel meer is dan alleen de streetart die je in dagelijks leven voorbij ziet komen.

Deze BMW M2 is een speciale raceuitvoering, de zogeheten CS Racing. Met meer dan voldoende PK’s onder de motorkap en deze fantastische graffiti artwork niet alleen een plaatje om te zien maar ook een snelheidsmonster voor op het circuit.

Oefen op een oude auto

Wat is er nu leuker om tijdens een Graffiti vrijgezellenfeestje samen met je vrienden een oude auto helemaal onder te spuiten met graffiti? Het leuke hieraan is, is dat je vrij bent in wat je doet en niets moet, maar alles mag. Uiteraard is het wel aan te raden om dit op een oude auto te doen. Dus heb je bijvoorbeeld een autosloperij in de buurt, dan is het aan te raden om te vragen of je daar even helemaal los mag gaan. Zorg er wel voor dat je een graffiti artiest van Graffitifun meeneemt, zodat jullie samen een kunstwerk kunnen maken die tot in lengte van jaren niet vergeten wordt. Het is namelijk ontzettend leuk om te doen!

Ook interessant: