Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22, is het nieuwe toestel van Samsung. Dit toestel is sinds eind februari in ons land beschikbaar. Hij is beschikbaar in 3 verschillende varianten. De Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ en de Samsung Galaxy S22 ultra. Het beeldscherp van de Samsung Galaxy S22 is iets kleiner dan de voorganger, maar dat is met het blote oog te verwaarlozen. Ook met dit model heeft Samsung wederom laten zien waar ze zo goed in zijn en brengen dat samen in dit prachtige model. In dit artikel gaan we in op de 3 voor de consument vaak meest belangrijke aspecten. Accu, Camera en snelheid.

Accu

Tegenwoordig doen we alles op onze telefoon. Het is dan wel zo fijn dat de batterij van ons toestel lang genoeg meegaat en je niet halverwege de dag een stopcontact hoeft te zoeken om hem op te laden. Met de komst van de S22, heeft Samsung ook direct gewerkt aan de accuduur. Opmerkelijk is, dat waar de voorganger van de S21 een capaciteit had van 4.000 mAh, heeft de S22 een stukje ingeleverd en heeft een capaciteit van 3.700 mAh.

Lees ook:  Radio luisteren in de auto

Camera

Samsung staat bekend om haar superscherpe camera’s. Ook nu weet Samsung vriend en vijand te verbazen. De Samsung Galaxy S22 heeft maar liefst 3 camera’s. Deze bestaan uit een camera van 50 megapixel. Dit is de meest gebruikte camera. Daarnaast heeft dit model een 10 mega pixel telelens met optische zoom (3x). De 3e camera is een groothoeklens. Deze zorgt ervoor dat je probleemloos tot wel 180 graden breed kunt fotograferen. Aan de voorkant vind je nog een selfiecamera, die voorzien is van 10 megapixel.

Snelheid

Snelheid is voor velen van essentieel belang bij de keuze voor een nieuwe telefoon. Ook daarvoor ben je met de Samsung S22 aan het juiste adres. Dit toestel is voorzien van een 2200 processor. Alle modellen hebben een werkgeheugen van minimaal 8GB. Kies jij voor de 256 of 512 GB variant, dan is het werkgeheugen 12GB. Toch iets om over na te denken. Wanneer jij je toestel intensief gebruikt, dan kan het stuk extra opslag in combinatie met een verhoogd werkgeheugen zorgen voor een nog fijnere gebruikerservaring.

Ook interessant: