Goedkoop tanken bij de Makro

Wist je dat je bij de Marko niet alleen terecht kunt voor allerlei food en ook non-food producten, maar je er vandaag de dag ook relatief voordelig kunt tanken. Helaas is het nog niet bij iedere vestiging mogelijk, maar wel in Amsterdam, Beste, Breda, Delft, Duiven, Groningen en Nuth. Het grote voordeel aan deze tankstations, is dat je er dag en nacht kunt tanken. Wel is er een kleine uitzondering en dat is wanneer je LPG wilt tanken. Dit kan alleen gedurende de openingstijden van het tankstation. Voor de rest kun je er 24/7 terecht om bij de selfservicestations je tank te vullen met brandstof of diesel.

Hoe werkt het tanken bij de Makro?

Het grote voordeel aan tanken bij Makro, is dat je niet hoeft te beschikken over een Makro Pas. Dat houdt dus in dat iedereen er terecht kan en kan profiteren van de voordelen die het de mensen biedt. Je kunt er dus op ieder gewenst moment naartoe. Wel is het handig om van te voren even te kijken welke vestiging voor jou het dichts in de buurt is. Het is natuurlijk zonde om onnodige veel kilometers te maken, terwijl het ook minder kan. Nadat je de vestiging hebt gevonden die voor jou het dichtst bij is, kun je ook direct online zien wat je per liter brandstof betaald. Zo kom je aan de pomp dus nooit voor een verrassing te staan en kun je zorgeloos tanken.

Lees ook:  Welke benzine moet ik tanken (e5 of e10)?

Betalen bij een Makro tankstation

Tegenwoordig kun je natuurlijk bijna overal betalen met je creditcard. Echter kan dit bij het tankstation van de Makro niet. De reden dat ze hiervoor hebben gekozen, is omdat ze de voordeligste willen zijn. Wanneer je als bedrijf creditcard betalingen accepteert, dan draag je hierover een deel ‘fee’ af. Om ervoor te zorgen dat ze competitief kunnen blijven, kun je dus wel betalen met je pinpas, MultiTankcard, MKB Brandstof en MoveMove tankpas.

Hoe zit het met elektrische auto’s

Heb jij een elektrische auto? Dan kun je bij bepaalde vestigingen ook gewoon opladen. Dit kan in Amsterdam, Delft, Breda, Groningen en Nuth. Goed om te weten, is dat ook het opladen via een Makro tankstation voordeliger is dan bij de meeste andere plekken. Echter is het wel aan te raden om dit vooraf even te checken. Het kan namelijk zijn dat het via je werkgever voordeliger is, omdat je daar op bijvoorbeeld een ander tarief zit.

Ook interessant: