Goedkoop tanken Rotterdam

Als je regelmatig in Rotterdam rijdt, weet je hoe belangrijk het is om op zoek te gaan naar de goedkoopste tankstations. De brandstofprijzen kunnen flink variëren tussen verschillende tankstations, waardoor je soms veel geld kunt besparen door simpelweg te tanken bij een goedkoper station. Hieronder vind je een overzicht van de voordeligste tankstations in Rotterdam en tips om nog meer geld te besparen.

Tankstations

Het goedkoopste tankstation in Rotterdam is op dit moment het Firezone tankstation aan de Laan op Zuid. Hier kun je terecht voor Euro 95 en Diesel tegen de laagste prijzen. Het is een modern tankstation met uitstekende faciliteiten, en je kunt er gebruikmaken van een selfservice-pomp.
Een ander voordelig tankstation in Rotterdam is het TinQ tankstation aan de Industrieweg. Dit station biedt ook lage prijzen voor Euro 95 en Diesel, en je kunt hier ook terecht voor LPG. Bij dit station kun je kiezen tussen zelf tanken of bediend worden door het vriendelijke personeel.

Als derde voordelige optie kun je het Tango tankstation aan de Schieweg overwegen. Dit station biedt scherpe prijzen voor Euro 95, Diesel en LPG, en je kunt hier zowel zelf tanken als bediend worden. Het station is goed gelegen in het centrum van Rotterdam en heeft ruime parkeergelegenheid.

Naast deze drie voordelige tankstations zijn er nog andere opties in Rotterdam waar je relatief goedkoop kunt tanken, zoals het Shell tankstation aan de Stadionweg en het Esso tankstation aan de Vierhavensstraat. Deze stations hebben echter iets hogere prijzen dan de eerder genoemde tankstations, dus het is de moeite waard om prijzen te vergelijken voordat je gaat tanken.

Lees ook:  Benzineprijs Maaseik

Slim tanken

Naast het kiezen van het juiste tankstation kun je nog meer geld besparen door slim te tanken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van tankpassen en kortingsacties. Veel tankstations bieden hun eigen tankpas aan, waarmee je punten kunt sparen voor korting op brandstof. Daarnaast zijn er ook onafhankelijke tankpassen, zoals de UnitedConsumers tankpas, waarmee je korting krijgt op de landelijke adviesprijs voor brandstof. Door deze pas te gebruiken kun je nog meer geld besparen, ook bij de voordelige tankstations in Rotterdam.

Een andere manier om geld te besparen op brandstof is door op de juiste momenten te tanken. Zo zijn de brandstofprijzen doorgaans het hoogst in het weekend en op maandagochtend, en het laagst op dinsdag en woensdag. Door hier rekening mee te houden kun je nog meer geld besparen op je tankkosten.

Ten slotte is het belangrijk om zuinig te rijden, zodat je minder vaak hoeft te tanken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door rustig en gelijkmatig te rijden, je bandenspanning op peil te houden en niet te hard op te trekken. Door deze tips toe te passen kun je flink besparen op je brandstofkosten en genieten van goedkoop tanken.

Ook interessant: