Benzineprijs Luxemburg

De meeste mensen weten wel dat je in Luxemburg goedkoop kunt tanken, in Luxemburg ligt er namelijk geen belasting op de brandstof. Daardoor kun jij dus als je in Luxemburg bent voor een goedkope prijs je tank vol stoppen. Dat heeft toch wel veel voordelen als je op doorreis bent of als je goedkoop wilt tanken. Je bent niet de eerste die er gebruik van zal maken om op een slimme manier te besparen.

Wat is de benzineprijs Luxemburg?

Wat de benzineprijs Luxemburg is op het moment is erg lastig in te schatten per moment, het stijgt en daalt net als in ieder land soms wel een paar keer per week. Je kunt dus de ene dag de prijs zeggen en de andere dag is hij weer anders. Als je de juiste prijs wilt weten dan kun je daar heel erg makkelijk achter komen, je kunt natuurlijk bij de pomp zelf kijken maar als je niet in Luxemburg bent op dat moment is dat niet handig. Dan kun je op internet de actuele prijs vinden, op veel websites staat vermeld wat de benzineprijs Luxemburg is.
Waar tank je het goedkoopste?

Het is niet zo dat je bij iedere benzinepomp dezelfde prijs hebt, soms kan er een paar cent tussen zitten. Dat maakt het dat je de benzineprijs Luxemburg niet helemaal precies in kunt schatten, het hangt wel af van de pomp waar je gaat tanken. Luxemburg heeft verschillende pompen, zo heeft Luxemburg bijvoorbeeld de pompen Arlon en Hotton. De kans dat de prijzen bij alle pompen precies hetzelfde is zal niet groot zijn, kijk daarom voor de actuele prijzen bij de pomp zelf want die kloppen altijd en zijn het meest actueel op dat moment.

Lees ook:  Benzineprijs omlaag: hoe kan dat?

Bemande of onbemande pomp

Wat ook een verschil maakt is of je tank bij een bemande pomp of onbemande pomp, tussen die twee zit namelijk best een verschil. Als je bij een bemande pomp gaat tanken dan betaal je meer, iedereen weet dat je dan meer betaald want ook personeel en onderhoud moet betaald worden. Op het moment dat je bij een onbemande pomp gaat tanken dan betaal jij enkel maar voor de brandstof die je tankt, er is geen personeel wat betaald moet worden dus daar betaal jij dan ook niet voor. Het is dus goed om daar naar te kijken voordat je gaat tanken in Luxemburg, op die manier kun je op een hele makkelijke manier goedkoper tanken.

Ook interessant: