Goedkoop tanken Groningen

Tanken, voor velen niet de meest favoriete bezigheid, maar wel pure noodzaak wanneer je met de auto van A naar B zou willen rijden. Verstandig dus om kritisch te kijken naar een geschikt tankstation, waar de prijs per liter het voordeligst is. Of je nu gaat tanken in het westen, oosten of goedkoop wilt tanken in Groningen. Los van het feit dat je in het westen vaak per definitie wat duurder uit bent dan in het oosten of noorden, is het natuurlijk nog zonde om een paar cent per liter te veel te betalen. Dus wil jij zo goedkoop tanken in Groningen, dan hebben wij een paar handige tips voor je. Je zult namelijk verstelt staan van het feit wat er allemaal mogelijk is en hoe eenvoudig het kan zijn om een paar cent te besparen.

Tank niet op maandag

Je kent het wel, je hebt de hele week gewerkt en bent eindelijk toe aan weekend. De kans dat jij je auto dan vanuit je werk op vrijdag direct even voltankt, die is vrij klein. De meeste mensen kiezen er namelijk voor dit op maandag te doen, aangezien dan de week weer begint. Niet heel handig kunnen we verzekeren. Wist je namelijk dat tanken op maandag het minst gunstig is? Logisch natuurlijk, aangezien een groot deel van de mensen dan tankt. Dus wil je goedkoop kunnen tanken in Groningen, voorkom dat je gaat tanken op een maandagochtend. Dit kan je namelijk al snel enkele centen per liter schelen.

Lees ook:  Benzineprijs Luxemburg

Tank overdag

Overdag tanken is één van de voordeligste manieren om direct goedkoper te kunnen tanken. Ook in Groningen is de benzineprijs overdag vaak net even iets voordeliger. De reden is dat er dan minder mensen tanken en om dan toch mensen naar de ‘pomp’ te trekken, worden de prijzen vaak iets naar beneden aangepast. Je zult zien dat het namelijk wel degelijk wat kan schelen. Dit verschil ik overigens niet zo groot als het vermijden van de maandagochtend, maar kan je op een volle tank toch al snel een paar euro schelen. Omdat je toch moet tanken, is het natuurlijk ontzettend zonde om dit niet gewoon even te doen.

Ook interessant: