Benzineprijs Goch

Dat tanken voor velen van ons geen favoriete bezigheid is, is natuurlijk geen verrassing. Omdat we er niet aan ontkomen, kunnen we er maar beter alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Waar de één ervoor kiest om op bepaalde dagen te gaan tanken, heeft de ander de luxe dat ze dicht bij de Duitse grens wonen. De benzineprijs in Duitsland kan namelijk flink verschillen met de prijzen die we in Nederland aan de pomp betalen. Maar hoe zit het met de benzineprijs in Goch? Omdat we natuurlijk allemaal graag willen kunnen besparen op onze brandstofkosten, is het voor de mensen aan de grens in bepaalde gevallen zeker de moeite waard om in Duitsland te gaan tanken.

De afstand van Nederland naar Goch

Om te kunnen profiteren van de benzineprijs in Goch, is het wel prettig dat je relatief dichtbij woont. Goch is een Duitse stad gelegen in de deelstaat ‘Noordrijn-Westfalen’. Het is een relatief grote stad en telt zo’n 35.000 inwoners. Goch ligt ten zuiden van Kleve en is voor vooral de mensen in Gennep en de rest van de mensen langs het zuidelijk deel van de Maas, zeker de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen om haar prachtige bezienswaardigheden, maar natuurlijk ook om de benzineprijs in Goch. Wat de verschillen zijn ten opzichte van Nederland, vertellen we je hieronder.
Lees ook:  Waar kan je waterstof tanken?

Wat is de benzineprijs in Goch?

Dat tanken in Duitsland in veel gevallen loont, is bij veel Nederlanders die aan de grens wonen inmiddels geen geheim meer. Toch kan het zo zijn dat er bepaalde momenten zijn, waarop het niet aan te raden is om de grens over te gaan. Ondanks het feit dat de benzineprijs in Goch een stuk lager ligt, is het natuurlijk het handig om voor maar een paar liter benzine de grens over te gaan. Ook wanneer de reistijd langer dan een half uur bedraagt, kun je jezelf afvragen of het de tijd die het je kost waard is om naar Goch toe te rijden. Gelukkig zijn er meer redenen om het wel te doen, dan om in eigen land te gaan tanken. Want met een benzineprijs in Goch van soms wel voordeliger dan 30 cent per liter, kan het ook voor een halve tank benzine of zelfs minder, zeker de moeite waard zijn om te doen.

Ook interessant: