Tuinkussen kleuren & printjes trends

In een echte tuin mogen ze natuurlijk niet ontbreken! We hebben het dan natuurlijk over tuinkussentjes. Zitkussens zijn bij uitstek geschikt om je tuin in echte zomerse sferen te brengen. Door alle leuke kleurtjes en printjes die er tegenwoordig beschikbaar zijn, is het net alsof je in een heerlijke luxe lounge zit aan het strand van Ibiza. Het grote voordeel aan tuinkussens, is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Ze zijn eenvoudig overal te plaatsen, waardoor je op een relatief eenvoudige manier je tuin een complete andere look en feel kunt geven.

Verschillende kleuren

Wanneer je opzoek gaat naar kussentjes voor in je tuin, dan heb je als grote voordeel, dat het in principe niet uitmaakt voor welke kleur je kiest. Vooral wanneer jij een echte bohemian stijl hebt, kan het eigenlijk niet gek genoeg. Je kunt allerlei verschillende kleuren en printjes met elkaar mixen en matchen. Wil je een strakke look, dan is het verstandig niet met allerlei verschillende kleuren kussens te werken. Dan is het zaak dat je opbouwt vanuit de basis en doorwerkt met verschillende accentkleuren. Een voorbeeld hierin is, wanneer je een grijze bank hebt, je de ‘eerste’ laag net een tint lichter of donkerder pakt. Om het geheel wat meer kracht bij de zetten, kun je voor één uitbundige kleur gaan. Houd het dan wel bij de kleuren goud, groen of zwart. Dit zorgt er net als in je huis voor dat je balans houdt in het geheel.

Lees ook:  Welke mogelijkheden zijn er om Formule 1 live te bekijken?

Kussens met prints

De trend van het moment zijn kussens met print. Hierbij kun je het zo gek niet bedenken of het is er. Kussens met panterprint, maar ook kussens met opdruk van een flamingo of ander exotisch dier zijn momenteel helemaal ‘hot’. Niet helemaal jouw stijl, geen probleem! Je vindt namelijk ook een ruim aanbod kussens met een effen kleur. Door het enorme aanbod aan kussens, is er zowel met print als zonder print voldoende te vinden. Wil jij nu in het voorjaar een uurtje langer buiten zitten? Kijk dan eens naar de warmtekussens. Deze houden niet alleen je stoel, maar ook jouw heerlijk warm!

Ook interessant: