Formule 1 op TV

formule 1 kijken

Het nieuwe Formule 1 seizoen is weer begonnen! Na een fantastisch seizoen in het vorige jaar, waarbij Max Verstappen voor het eerst wereldkampioen werd, kijken we met zijn allen uit naar het nieuwe seizoen. Met nieuwe regels voor de Formule 1 auto’s die het inhalen makkelijker moet maken, moeten de races nog spannender worden. Meer inhaalacties, hogere snelheden en Formule 1 auto’s die qua snelheid nog dichter bij elkaar liggen. Allemaal ingrediënten voor een spannend Formule 1 seizoen.

Je zit er klaar voor, zet je televisie aan op Ziggo en wat blijkt; in televisie land is er ook het een en ander veranderd. Waar je de afgelopen jaren steevast alles van Formule 1 bij Ziggo kon bekijken, is dat in het nieuwe jaar 2022 veranderd. Een nieuwe speler op de televisiemarkt heeft de uitzendrechten voor Nederland voor 2022 bemachtigd, namelijk ViaPlay.

Waar kan ik live Formule 1 kijken?

Wil je de live wedstrijd kijken, dan zit er voor ons als Nederlanders eigenlijk maar 1 ding op: een abonnement bij ViaPlay nemen. Iedereen zal even zuchten waarschijnlijk, wij wel in ieder geval. Niet eens zozeer dat het veranderd is, maar dat betekent naast je Netflix, Disney+, Amazon Prime, NPO Plus en Videoland abonnementen nóg een abonnement.

Lees ook:  Samsung Galaxy S22

Bij ViaPlay is de opzet in principe hetzelfde. Met een uitgebreide voorbeschouwing met experts, de live race en naderhand een uitgebreide nabeschouwing, lijkt het op wat we de afgelopen jaren bij Ziggo gewend waren. Toch zal het anders zijn, met een nieuwe presentator, nieuwe commentatoren en nieuwe experts die hun mening zullen geven over de prestaties van de Formule 1 coureurs.

Waar kan ik Formule 1 terugkijken?

Als je op zoek bent naar de Formule 1 herhaling, samenvatting of hoogtepunten dan heb je meer opties. Net als in het verleden heeft de NOS nog steeds uitzendrechten om de hoogtepunten en een samenvatting uit te zenden.

Daarnaast heeft Ziggo de uitzendrechten voor een uitgebreide samenvatting bemachtigd. Hierdoor kun je bij Ziggo nog steeds terecht voor Formule 1, alleen niet meer voor de live race en voor het terugkijken kun je dus alleen een samenvatting bij Ziggo kijken.

Ook interessant: