De beste tips om een limousine te huren

Limousines zijn in Nederland en Vlaanderen een zeldzaamheid. Waar je in Amerika bij iedere rode loper en in de hotspots voor bekende acteurs, actrices en andere sterren de wereld aan limousines ziet, is in Nederland en Vlaanderen dit veel meer een zeldzaamheid. CEO’s van grote bedrijven, ministers van de overheid en zelfs het koningshuis rijdt niet in een traditionele limousine maar in een verlengde luxe auto – een zogeheten directieauto – zoals de BMW 7-serie, Mercedes S-klasse of Audi A8. Samen met de grootste Limousine website van Nederland kijken we naar de verschillende limousines die in Nederland en Vlaanderen rondrijden en wat de beste tips zijn om een Limousine te huren.

Wat is een limousine?

Het grote verschil met een directiewagen en een limousine is hoe de zitplaatsen ingericht zijn en hoeveel zitplaatsen er zijn. Bij een directiewagen is alles gericht op het comfort van 1 passagier, welke altijd rechtsachter zit. De rechter voorstoel is speciaal ingericht dat deze kan inklappen, zodat de persoon rechtsachter alle ruimte heeft om comfortabel te zitten, werken en bellen.

Limousine

Een limousine heeft vaak minimaal 4 zitplaatsen achterin en grotere zogeheten stretched limousine kan tot wel 12 zitplaatsen achterin hebben. Deze staan niet zoals in een busje achter elkaar, maar ook vaak in een ronding zodat iedereen elkaar kan aankijken. Veelgebruikte limousines in Nederland en Vlaanderen zijn bijvoorbeeld een stretched Hummer, Chrysles of Lincoln. Zoals je ziet, allemaal Amerikaanse merken. Simpelweg omdat de Amerikanen zoals eerder al aangegeven de king of limousines zijn. Meer weten over limousines? Kijk dan hier en bekijk alles over limousines.

Limousinebus

Wil je met meer personen in stijl arriveren? Dan is een limousinebus ook een optie. Je hebt vast wel eens van een partybus gehoord, deze is vooral gericht op feesten in de bus. Een limousinebus zorgt voor meer stijl en klasse, waarbij alles in de bus gericht is op luxe, comfort en uitstraling.

Limousine huren

Een limousine huren in Vlaanderen of Nederland is eenvoudig te organiseren, waarbij je een chauffeur inbegrepen hebt. Een limousine wordt vaak gehuurd voor een speciale aangelegenheid, zoals bijvoorbeeld:

  • Bruiloft – of het nu de bruiloft zelf is of bijvoorbeeld het vrijgezellenfeest, met een limousine kom je zowel in stijl aan en kun je alvast een feestje vieren met je familie en vrienden
  • Schoolfeest – gaat een van je kinderen naar het eindexamenfeest, kerstfeest of afstudeerfeest? Met een limousine zorg je voor een onvergetelijke avond voor je kind en zijn/haar vrienden.