Volkswagen Golf Comfortline 1.0 TSI (2015)

Vd golf

Mijn eerste leaseauto. Na jarenlang in onze citroen C1 het woon-werkverkeer te hebben gedaan, nu een leaseauto. Noem me kinderachtig en saai, maar ik vond alles goed zolang het maar een Golf was..

MerkVolkswagen
ModelGolf
UitvoeringComfortline
Motor1.0 TSI – 115pk
GeredenFebruari 2019 – November 2019
Vrijdag rijdag – informatie

Toevallig stond er een Golf in de pool beschikbaar en zonder na te denken direct besteld. Bij aflevering was ik direct verkocht. De auto in deze uitvoering is aan de buitenkant saai, maar voor mij telt vooral de binnenkant gezien de 5.000-6.000km per maand. Comfortabele stoelen (helaas weinig lendesteun), goed infotainment systeem, voldoende ruimte om je heen en gelukkig niet de basis motor maar de 115pk versie.
Lees ook:  Best verkochte occasions top 3

Nadat we jarenlang met de Citroƫn op vakantie waren geweest was het een verademing om lange tochten met de Golf te doen.

In de 8 maanden dat ik de Golf heb gehad is er nooit iets kapot gegaan, geen raar onderhoud en heb ik iedere dag met een glimlach gereden. Helaas zat het leasecontract erop en mocht ik met mijn kilometrage de auto niet doorrijden en moest ik deze inleveren. Als dank mocht ik een diesel gaan uitzoeken, waardeloos aanbod bij mijn werkgever, dus maar een goedkope Fiesta gekozen met 6 maanden leasecontract over.

Ook interessant: