Benzineprijs Poppel

Woon jij in het zuiden, dan is de kans vrij groot dat je met enige regelmaat de Belgische grens overgaat om daar vervolgens te tanken. Niet voor niets natuurlijk. Kijkend naar de benzineprijs in Poppel, dan zien we dat deze een stuk voordeliger is dan de prijs voor een liter benzine in eigen land. Sterker nog, het kan soms tot wel enkele centen schelen. Het is daarom dus ook niet zo heel vreemd dat er ontzettend veel mensen zijn die in de auto stappen en de Belgische grens overgaan om vervolgens daar de tank vol te gooien. Toch zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden, zodat je zeker weet dat je ook daar niet teveel betaald.

Doe research

Net als dat je in Nederland via de verschillende Apps op je telefoon eenvoudig de benzineprijzen kunt zien, kun je dit voor de benzineprijs in Poppel natuurlijk ook. Het zou dus wel stom zijn om dit vooraf niet even te doen. Met slechts een paar drukken op de knop heb je dan namelijk inzichtelijk waar je overal kunt tanken en ook wat de kosten per liter zijn. Het kan namelijk heel goed zijn dat het niet altijd loont om de grens over te gaan en je in bepaalde situaties beter in eigen land kunt tanken. Vooral wanneer je de tank niet volgooit. Wanneer het verschil minimaal is en je tank ook nog eens maar voor een euro of twintig, dan zul je alleen aan reistijd en benzine meer kwijt zijn, dan dat het je uiteindelijk heeft opgeleverd.

Lees ook:  Benzineprijs Elten

Ga voor een volle tank

We hebben het hierboven natuurlijk al even aangegeven. Maar wanneer je ervoor kiest naar het buitenland te gaan, in dit geval Poppel in België om daar voordeliger te kunnen tanken, dan is het wel verstandig de tank vol te gooien. Met een verschil van bijvoorbeeld 10 tot 15 cent per liter, loont het zich niet om maar 10 liter te tanken. Daarvoor is de benzineprijs in Poppel niet voordeliger genoeg om dit rendabel te kunnen maken. Je doet er daarom dus ook goed aan om een volle tank te tanken, mits het natuurlijk maar even rijden is.

Ook interessant: