Met een voertuigvolgsysteem verlies je je wagen nooit meer

Een voertuigvolgsysteem tegen diefstal

Tegenwoordig worden er steeds meer voertuigen en vaartuigen gestolen. Zeker voor bedrijven kan dit zeer ernstige gevolgen met zich meebrengen. Het is namelijk een hele investering die verloren gaat en bij heel wat ondernemingen wordt het hele productieproces op deze manier verstoord. Een voertuigvolgsysteem met GPS tracker is in dit geval een uitstekende oplossing. Dankzij dit systeem weet je namelijk op elk moment waar elk voertuig zich exact bevindt en word je van elke verdachte beweging op de hoogte gebracht.

De diverse doeleinden van dit moderne systeem

Met een voertuigvolgsysteem heb je de volledige controle over al je voer- en vaartuigen. Je kan namelijk niet alleen live volgen waar het voertuig zich bevindt, maar je hebt ook toegang tot verschillende rapportages en je kan diverse alarmen activeren. Bovendien is dit systeem niet alleen geschikt om diefstal te voorkomen. Het wordt namelijk voor zeer uiteenlopende doeleinden ingezet. Voor autoverhuurbedrijven is dit systeem bijvoorbeeld ontzettend handig om bij te houden welke huurders de wagen tijdig terug brengen. Kleine bedrijven maken van dit systeem gebruik om het aantal ritten van hun chauffeurs bij te houden. Andere bedrijven kijken met het voertuigvolgsysteem dan weer na of hun eigendommen ook buiten de uren gebruikt worden.

Lees ook:  De voordelen van het laten wrappen van je auto

Een voertuigvolgsysteem koop je bij My GPS Tracker

Om er zeker van te zijn dat je voertuigvolgsysteem goed werkt, koop je het best bij een specialist zoals My GPS Tracker aan. My GPS Tracker is een professioneel bedrijf dat totaaloplossingen met een GPS tracker aanbiedt. Ze zoeken voor elk bedrijf naar een gepaste oplossing en ze optimaliseren en vernieuwen hun producten voortdurend. Naast voertuigvolgsystemen kan je bij My GPS Tracker nog voor heel wat diensten terecht. Zo beschikken ze bijvoorbeeld ook over diverse systemen voor diefstalbeveiliging, persoonsbeveiliging en rittenregistratie.

Hoe werkt een voertuigvolgsysteem van My GPS Tracker?

My GPS Tracker werkt met een eenvoudig webportaal dat je volledig kan personaliseren. Zodra je voertuigvolgsysteem geĆÆnstalleerd is, kan je de instellingen van het systeem eenvoudig aanpassen. In het webportaal vind je diverse rapportages en statistieken terug, waardoor je altijd een duidelijk beeld van de activiteiten hebt. Bovendien kan je oudere gegevens op elk moment opvragen. My GPS Tracker kan alle voertuigvolgsystemen trouwens ook aan jouw huidige software koppelen. Op deze manier wordt alle informatie uit het webportaal automatisch naar jouw eigen softwarepakket verstuurd en kan je de gegevens op een efficiĆ«nte manier verwerken.

Ook interessant: