Last minute autovakantie

last minute autovakantie

We hebben er momenteel allemaal mee te maken. Kunnen we vliegen naar de zon in Spanje, Italië of zelfs nog verder buiten Europa? Of is het toch een autovakantie in eigen land, in België of Duitsland. Doordat voor de zomer van 2021 er nog veel onduidelijk is of jouw favoriete vakantieland op rood, oranje of geel staat is het voor velen van ons de beste optie om een last minute vakantie te boeken.

Auto inpakken

Je vakantie komt eraan, dus het is tijd om je auto in te pakken. Hoewel je last minute bepaald waar je precies naar toe gaat, bijvoorbeeld een last minute vakantiehuis, kun je wel rustig de auto inpakken. Hopelijk zijn de weersvoorspellingen voor Nederland goed en anders toch maar wat dikke truien en lange broeken inpakken.
Bestemming bepalen

In Nederland zijn er veel mooie bestemmingen die je goed met de auto kunt aanrijden. Van Zeeland tot Noord-Groningen is het ongeveer 3,5 uur rijden, dus langer dan dat zit je nooit in de auto. Zeker met kinderen is een autovakantie in eigen land dus zo slecht nog niet. De opkomst van mooie vakantieparken in Nederland is daarbij mooi meegenomen. Een last minute bungalowpark is dus altijd een optie.

Lees ook:  Hoe de petroleumprijs de prijs aan de pomp mee omhoog duwt

Eigenlijk in alle provincies van Nederland zijn er bijzondere plekken te vinden voor een mooie autovakantie. Bijvoorbeeld in de heuvels van Zuid-Limburg, de Friese meren of de prachtige natuur in de Veluwe.

Auto puzzeltocht

Wat we zelf recent hebben gedaan tijdens een regendag op onze vakantie was een auto puzzeltocht. Een prachtige manier om zowel een regendag door te komen alsook de omgeving van je vakantiebestemming te ontdekken. Tijdens je autovakantie ga je dan een route rijden met opdrachten, bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden over gebouwen die je tijdens je route ziet of bijzondere kerktorens herkennen.

Ook interessant: