Formule 1 kijken

Formule 1 kijken

De Formule 1 is hot! De kijkcijfers van Formule 1 schieten door het dak en veel mensen kijken naar Formule 1 om ‘onze’ Max Verstappen te kunnen zien. Formule 1 kijken is tegenwoordig erg makkelijk, doordat Ziggo het in zijn standaard tv-pakket aanbiedt. Voor niet-Ziggo klanten kun je een speciaal Ziggo-sport abonnement nemen, dan kun je ook alle races en kwalificaties kijken.

Viaplay 2022
Vanaf 2022 komt er een nieuwe aanbieder die Ziggo gaat vervangen; namelijk Viaplay. Het is voor de Nederlandse markt een nieuwe tv-zender, die in Scandinavië al wel bestaat en populair is. Dat betekent helaas voor ons nóg een betaalzender. Het is afwachten wat dit betekent voor de programmering en wat de kosten per maand zullen zijn voor de nieuwe betaalzender. De verwachting is dat de TV-aanbieders als Ziggo en KPN wel goede deals proberen te onderhandelen, waardoor het zeker de eerste jaren waarschijnlijk slechts een aantal euro per maand zal zijn.

Lees ook:  Belangrijke snelwegen in Italie

Formule 1 tv-programma’s

Wel is het afwachten wat gebeurd met de vaste presentatoren waar we als kijkers de afgelopen jaren zo gewend aan zijn geraakt. Blijven Rob Kamphues, Tom Coronel en Robert Doornbos de vaste mannen aan tafel op vrijdagavond bij F1 Café? En blijft Olav Mol na al die jaren ook op de nieuwe zender de nieuwe commentator van de races? De komende maanden zal hier meer over bekend worden, voor nu is het afwachten.

Formule 1 samenvattingen

Een Formule 1 race kan soms best lang zijn (maximaal 2 uren), waardoor het vaak ook erg leuk is om de samenvattingen te kijken. Nu kan dat nog gratis via Ziggo, maar gelukkig is er ook online aanbod. Formule 1 samenvattingen kun je dus ook bij andere websites gratis kijken, waardoor je ook in 2022 met de nieuwe zender niet bang hoeft te zijn om de samenvattingen van de Formule 1 te kunnen zien.

Ook interessant: