Welke mogelijkheden zijn er om Formule 1 live te bekijken?

Vanaf het moment dat Max Verstappen serieus mee ging doen met de Formule 1, is de populariteit van deze sport in ons land natuurlijk enorm toegenomen. Waar je de Formule 1 tot voor kort als Ziggo-abonnee volledig gratis kon volgen, is dit inmiddels niet meer het geval. Viaplay heeft namelijk de volledige rechten overgenomen, waardoor het niet meer mogelijk is om via Ziggo de live races te kunnen bekijken. Je zult dus in Nederland een Viaplay abonnement moeten afsluiten om live Formule 1 te kijken met Nederlands commentaar. Wil je weten hoe je nog meer de Formule 1 kunt volgen? Wij vertellen het je!

Formule 1 op het open kanaal in Duitsland

Waar we denken dat Formule 1 in Nederland razend populair is, is Duitsland natuurlijk het geboorteland van werelds bekendste F1 coureur aller tijden ‘Michael Schumacher’. Niet voor niets is de Formule 1 hier te zien op het open net, wel met de opmerking dat dit slechts voor een aantal races per jaar is. Voor de overgrote meerderheid van de races ben je ook in Duitsland aangewezen op een betaalde zender. Wel is het zo dat er in Duitsland natuurlijk ontzettend veel reclame tussendoor komt. Dit kan als erg vervelend worden ervaren, maar laten we eerlijk zijn, beter iets dan niets toch? Ook moet er rekening mee houden dat er Duits wordt gesproken.
Lees ook:  Waar gebruik je een koerier voor?

Online stream zoeken

Wanneer je toch graag live F1 wilt volgen en liever niet via de Duitse televisie kijkt, dan kun je ook online op zoek gaan naar een geschikte Formule 1 live stream. Dit is overigens niet eenvoudig aangezien het natuurlijk niet is toegestaan. Het kan dus ook heel goed zijn dat wanneer je een goede stream hebt gevonden, deze dezelfde dag nog of de wedstrijd erna alweer uit de lucht is gehaald. Je doet er dus verstandig aan om via een legitieme weg te kijken als je verzekerd wilt zijn van de juiste kwaliteit.

Abonnement op Viaplay

Heb je geen Ziggo, dan is de enige manier waarop je naar de F1 kunt kijken met Nederlands commentaar om een abonnement af te sluiten bij Viaplay. De kosten voor een abonnement bedragen 9,99. Let wel op dat dit een introductieprijs is en deze prijs op het moment van het bezoeken van de website niet meer beschikbaar kan zijn.

Ook interessant: