Best verkochte occasions top 3

top 3 occasions

Er zijn veel mensen die er voor kiezen om een occasion te kopen. Dit komt omdat deze auto’s vaak een stuk goedkoper zijn dan het kopen van een nieuwe auto. Ook zijn deze auto’s vaak nog in een erg goed staat wat er voor zorgt dat je hier goed in kunt rijden.

Nummer 1: De Volkswagen Golf

De best verkochte occasion is de Volkswagen Golf. Dit komt omdat dit een erg populaire auto is om te hebben. Het zijn comfortabele auto’s om in te rijden en zien er ook nog eens goed uit. Omdat de auto’s normaal best duur kunnen zijn, kiezen veel mensen er voor om deze als een occasion te kopen. Hiermee kun je erg veel geld besparen.
Nummer 2: De Volkswagen Polo

Ook de nummer twee wordt gedomineerd door Volkswagen met de Volkswagen Polo. Dit is ook een erg populaire auto om te hebben. Door de hoge prijs en de gewildheid, is het een erg populaire auto om als een occasion te kopen. Doordat het een occasion is, wordt er voor gezorgd dat de auto een stuk goedkoper is. De Volkswagen Polo is een iets compactere versie van de Volkswagen Golf. Hierdoor zijn de auto’s ook erg populair.

Lees ook:  Sloopauto verkopen
Nummer 3: Opel Corsa

De Opel Corsa is de nummer drie. Hierbij is het ook de concurrent van Volkswagen als het gaat om occasions. Het is een erg compacte auto die allround erg goed te gebruiken is. Er zijn veel diverse generaties van deze auto’s beschikbaar. De auto’s zijn niet alleen met benzinemotoren verkocht, maar werden ook veel verkocht met dieselmotoren. Hierdoor kun je er ook zelf voor kiezen wat voor motor je er graag in wilt hebben. Veel mensen vinden dit namelijk ook een belangrijk punt voor een auto.

Bij de cabrios is de Mazda MX5 cabrio altijd ongekend populair.

Ook interessant: